Skip to main content

Convey Foundation

Convey Foundation begeleidt en activeert werkzoekenden en (potentiële) schoolverlaters. Convey Foundation, gerund door ervaringsdeskundigen, begeleidt jongeren en volwassenen met interactieve peer-to-peer methoden om hun perspectief te verbreden. Ze specialiseren in het stimuleren van talent- en veerkracht ontwikkeling bij mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, met als doel volledige en duurzame deelname aan de samenleving. Ook richten ze zich op het implementeren en coördineren van innovatieve projecten rondom jeugdwerkloosheid en schooluitval. Het partnerschap tussen Convey en ANDERS ontwikkelt zich van werving en selectie van coaches naar het bieden van sollicitatietrainingen en hulp bij het vinden van werk voor deelnemers.

Een betere verbinding tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt.

Convey Foundation is een dynamische en groeiende community-based organisatie bestaande uit ervaringsdeskundigen die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen en uitvoeren van talentontwikkelingsprojecten voor deelnemers met afstand tot de arbeidsmarkt. Deelnemers weten na afloop van het traject wie ze zijn, waar ze voor staan, hebben een veerkrachtige basis en weten wat ze willen én kunnen bereiken.

Met meer dan 5 jaar ervaring in het sociaal domein heeft Convey indruk gemaakt met succesvolle re-integratietrajecten, waarbij zij samenwerken met gerenommeerde partners zoals de gemeente Den Haag, UWV en het ROC Mondriaan.

Check de vacature en neem contact met ons op!