Skip to main content

Inschrijven

Wil jij jouw carrière in de wereld van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een boost geven? Bij ANDERS Recruitment Services zijn we op zoek naar gepassioneerde kandidaten zoals jij! 

Onze klanten bestaan voornamelijk uit bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid, en we willen jou graag verwelkomen in ons groeiende netwerk.

Onze Maatschappelijk denkende organisaties en stichtingen zijn divers en inspirerend. Denk aan banken die uitsluitend investeren in groene projecten, aannemers die duurzame infrastructuurprojecten realiseren, inkoopcombinaties die eerlijke prijzen voor boeren in ontwikkelingslanden garanderen, en softwareontwikkelaars die educatieve apps creëren voor minderbedeelden wereldwijd. Dit is slechts een glimp van de mogelijkheden die ons Anders MVO Recruitment-platform biedt. Dus wil jij jouw carrière in de wereld van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een boost geven? Schrijf je in! 

Wij richten ons vooral op kleinere bedrijven die nog geen eigen recruitmentafdeling hebben, maar we opereren met de professionaliteit van een corporate recruitmentteam. Als jij gelooft dat jouw kennis, vaardigheden en ervaring een positieve bijdrage kunnen leveren aan een betere, schonere, en eerlijkere samenleving, dan is dit jouw kans om mee te doen!

Het maakt niet uit of je liever met je handen werkt of de hele dag achter een bureau zit; bij ons is er ruimte voor mensen die hun carrière meer zin en betekenis willen geven.

Waarom inschrijven?

We maken het inschrijfproces voor jou eenvoudig. Je kunt direct solliciteren via ons inschrijfformulier, of als je meer wilt weten, kun je vrijblijvend een gesprek plannen met André, zelfs ‘s avonds!

Klik op de WhatsApp-knop om direct contact op te nemen, of gebruik onze automatische agenda om een gesprek in te plannen. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen!

Onze dienstverlening gaat verder dan enkel werving & selectie. Het is mogelijk dat onze recruiters bezig zijn met vacatures die jou interesseren, maar niet op onze site staan. We kijken altijd eerst in onze database en hebben een uitgebreid netwerk om kansen actief voor jou te vinden.

Klaar om je carrière een betekenisvolle wending te geven? Schrijf je nu in en laten we samen aan een duurzamere toekomst bouwen!

Wil je meer weten? Je inschrijving is volgens ons niet compleet zonder een “kennismaking”. Via de onderstaande link kan je snel een telefonische afspraak inplannen

Inschrijf formulier