Skip to main content

ANDERS MVO
recruitment
platform

Het recruitment platform voor maatschappelijk verantwoord denkende organisaties, MVO Nederland leden en onafhankelijke stichtingen.

Het MVO Recruitment Platform is een uniek initiatief in de wereld van recruitment services. Dit innovatieve platform onderscheidt zich doordat het speciaal is ontworpen voor maatschappelijk verantwoord denkende organisaties, MVO Nederland leden en stichtingen zonder een eigen recruitment afdeling.

Bij ANDERS Recruitment Services brengt het thema Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ons samen. Ons MVO recruitment platform is een krachtige bundeling van kennis, vaardigheden en middelen voor kleinere werkgevers. Vanuit een MVO-perspectief werken we samen en bundelen we onze krachten, waardoor we aanzienlijk zichtbaarder zijn dan individuele kleinere organisaties. Op deze manier kunnen we de concurrentie aangaan met de “grote jongens.” Wij zijn dé ideale vervanging voor een eigen “inhouse” recruitmentafdeling.

Het MVO Recruitment Platform is een gezamenlijke inspanning om jouw organisatie te versterken, zichtbaarder te maken en de juiste talenten aan te trekken. Laten we samen bouwen aan de toekomst van werven binnen de context van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Wij zijn het alternatief voor een
 eigen recruitment afdeling.

Wat zijn de voordelen?

Wat levert jouw deelname aan het ANDERS MVO recruitment platform op? Als eerste promoten wij het platform met alle vacatures van de deelnemende bedrijven. Met dit platform leer je de doelgroep kennen, vinden en bereiken. Dat verbetert jouw positie als werkgever op de arbeidsmarkt enorm. Daarbij steunen wij je in de continuïteit van kwalitatieve aandacht voor jouw potentiële medewerkers.

Deelname aan ons unieke MVO-platform is een verbintenis voor een jaar. Het opbouwen van een sterke branding en naamsbekendheid vergt namelijk tijd en toewijding. Daarom gaan we een samenwerking aan voor een periode van één jaar. We bieden echter de flexibiliteit om de samenwerking op kwartaalbasis te beëindigen of tijdelijk te onderbreken als dat nodig is.

Hiervoor krijg je:

Uitgebreide vacature plaatsing

Een uitgeschreven vacature en plaatsing op onze site.

Branding door content support

Jouw bedrijfspresentatie op de ‘Anders-werken-bij’ website. Branding op het gebied van MVO en je organisatie. Maandelijks twee uur content support voor krachtige online aanwezigheid.

AVG

AVG compliance (privacy wetgeving).

Gesponsorde advertenties

Gesponsorde advertenties van de gepubliceerde vacature van je bedrijf (twv € 100,00 p.m.).

Kandidaten administratie

Kandidaten administratie, (telefonische) pre-selectie en management.

Toegang platform & database

Toegang tot ons platform en recruitment systeem en tot de database kandidaten en talentpool van MVO geïnteresseerden.

Professioneel recruitment advies

Gedurende het hele proces support op het gebied van werven en aannemen

Voor wie is het ANDERS MVO recruitment platform?

MVO
Voor maatschappelijk verantwoord denkende organisaties en stichtingen
2+
vacatures per jaar
Support
In recruitment nodig?

Wat zijn de kosten?

Maandelijks: € 715,- exclusief btw. De eerste aanname via het platform is inbegrepen in de maandelijkse kosten. Elke volgende aanname via dit platform € 4.500,- exclusief btw.