Skip to main content

Q&A Anders Recruitment Services

Wat zijn de voordelen van het MVO Recruitment Platform?

Is het MVO recruitment platform voor MVO leden? Het Anders Recruitment Platform is een uniek initiatief voor duurzame organisaties. Kleinere organisaties die binnen de grenzen van natuur en maatschappij ondernemen en geen eigen wervings organisatie. Je profiteert hiermee van een unieke service die jouw duurzame doelstellingen ondersteunt.

MVO: Als maatschappelijk verantwoord denkende organisatie, MVO Nederland lid of als stichting toon je al aan dat je een bijdrage wilt leveren aan de “nieuwe economie”. Dit “belonen” wij met een korting op de maandabonnementen.  Als lid van het Anders Recruitment Platform krijg je toegang tot een exclusief initiatief voor organisaties zonder een eigen wervings afdeling. Je profiteert van een unieke service die gericht is op jouw duurzame doelstellingen.

Krachtige bundeling van middelen: Het platform is een krachtige bundeling van kennis, vaardigheden en middelen specifiek voor kleinere werkgevers met een MVO-focus. Hierdoor kun je putten uit een gedeelde pool van expertise en resources, wat efficiënt en kosteneffectief is.

Collectieve zichtbaarheid: Vanuit een MVO-perspectief werk je samen met gelijkgestemde organisaties en bundel je krachten. Hierdoor wordt jouw organisatie aanzienlijk zichtbaarder dan wanneer je individueel opereert. Samen kunnen we de concurrentie aangaan met de ‘grote jongens’ op de markt.

Alternatief voor een eigen Recruitment afdeling: ANDERS is de ideale vervanging voor een eigen “inhouse” recruitment afdeling. Door lid te worden, profiteer je van een professioneel recruitmentteam dat specifiek is afgestemd op de behoeften van MVO-ondernemingen. Jij focust je op je organisatie, wij op je werving en branding.

Versterking en aantrekken van talent: Het MVO Recruitment Platform is een gezamenlijke inspanning om jouw organisatie te versterken, zichtbaarder te maken en de juiste talenten aan te trekken. Door samen te bouwen, creëren we een omgeving waarin duurzaamheid en werving hand in hand gaan.

Waarom zou ik me inschrijven als werkzoekende bij Anders Recruitment Services?

Ons platform richt zich op bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. We bieden niet alleen werving & selectie, maar streven ernaar kansen actief voor jou te vinden in een betere, schonere, en eerlijkere samenleving.

Is het Anders MVO Recruitment-platform geschikt voor mij als ik werk bij een kleiner bedrijf zonder eigen recruitmentafdeling?

Zeker! We richten ons juist op kleinere bedrijven zonder eigen recruitmentafdeling, maar we opereren met de professionaliteit van een corporate recruitment team. Of je nu met je handen werkt of achter een bureau zit, als jouw kennis, vaardigheden, en ervaring bijdragen aan een betere samenleving, dan is dit de kans om deel uit te maken van ons groeiende netwerk en jouw carrière meer zin en betekenis te geven.

Waarin onderscheidt ANDERS Recruitment Services zich van andere wervingsbureaus?

ANDERS onderscheidt zich door een unieke aanpak: ons platform geeft je de mogelijkheid om te werken met een eigen recruitment organisatie. Zonder dat je zelf hoeft te investeren in systemen, recruiters etc. We doen veel meer dan een jobboard en we doen veel meer dan een vacature voor je invullen. We zijn jouw eigen recruitment organisatie. We baseren onze werving op de doelgroep en stemmen deze altijd af op de actuele vraag.

Wat maakt het ANDERS MVO Recruitment Platform uniek in vergelijking met andere werving diensten?

Ons MVO Recruitment Platform is exclusief ontworpen voor duurzame organisaties zonder een eigen recruitmentafdeling. Door samen te werken en kennis te bundelen, bieden we als platform een krachtige oplossing voor kleinere werkgevers. Hiermee vergroten we de zichtbaarheid en concurrentiekracht, waardoor we fungeren als het ideale alternatief voor een eigen “inhouse” recruitment afdeling.

Wat zijn de voordelen van deelname aan het ANDERS MVO Recruitment Platform?

Deelname aan ons unieke MVO-platform biedt talrijke voordelen. Allereerst promoten wij met dit platform je MVO doelstellingen, je organisatie en je vacatures. Je doelgroep leert jou dus kennen al voordat je een vacature hebt.  Dit versterkt je positie als werkgever op de arbeidsmarkt. Daarnaast ondersteunen wij je in de continuïteit van kwalitatieve aandacht voor potentiële medewerkers. Met uitgebreide vacatureplaatsing, branding, AVG-compliance, gesponsorde advertenties, kandidaten administratie en professioneel recruitment advies, biedt ons platform een allesomvattende oplossing.

Hoe lang is de verbintenis bij deelname aan het ANDERS MVO Recruitment Platform?

Deelname aan ons unieke MVO-platform is een verbintenis voor een jaar, omdat het opbouwen van een sterke branding en naamsbekendheid tijd en toewijding vergt. We bieden echter flexibiliteit door de mogelijkheid van beëindiging of tijdelijke onderbreking op kwartaalbasis. Met uitgebreide voordelen, waaronder vacatureplaatsing, branding, AVG-compliance, gesponsorde advertenties, kandidaten administratie en toegang tot het platform en de database, streven we naar een succesvolle en flexibele samenwerking.

Wat onderscheidt ANDERS Recruitment Services in haar benadering en missie?

Bij ANDERS Recruitment Services geloven we sterk in duurzaamheid, diversiteit, en een gezonde bedrijfscultuur. Onze aanpak, doordrenkt met deze waarden, wordt vertaald naar effectieve werving oplossingen, inclusief ons unieke recruitment platform voor maatschappelijk verantwoorde ondernemingen. Onze missie is duidelijk: we willen het recruitment platform zijn voor organisaties die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus nemen. Ons toegewijde team, onder leiding van initiatiefnemer André Vondeling, bestaat uit getalenteerde freelancers en ondernemers die zich inzetten om de recruitment behoeften van jouw organisatie te vervullen.