Skip to main content

Consultancy

Bouw vandaag aan uw team. En vorm het personeelsbestand van morgen.

Als consultants zijn wij de schakel tussen organisaties op zoek naar nieuwe teamleden en professionals open voor een nieuwe uitdaging. We adviseren over personeels-behoeften, optimaliseren het recruitmentproces en geven advies in jouw employers branding en maken graag het verhaal van jouw organisatie.

             

                   André, Recruitment Consultant

André heeft zijn sporen verdiend als recruitment consultant, met maar liefst 20 jaar ervaring in corporate recruitment. Zijn benadering is mensgericht, nuchter en eerlijk, en wordt altijd ondersteund door data. Met meer dan 5000 selectiegesprekken op zijn naam heeft hij diepgaande inzichten verworven in kandidaten en wervingsprocessen. André is een expert in het analyseren van organisatiebehoeften en het optimaliseren van het wervingsproces met behulp van data. Zijn resultaatgerichte aanpak maakt hem tot een gewaardeerde partner in elk recruitmenttraject.

Kern van zijn carrière

  • Meer dan 5000 selectiegesprekken op nationaal en internationaal niveau gevoerd.
  • Succesvol leiding gegeven aan teams, wat heeft geresulteerd in effectieve recruitmentoperaties.
  • Realisatie van honderden individuele aannames en duizenden met zijn team(s).
  • Het gebruik van data om caseloads te prioriteren, wat heeft geleid tot meer efficiëntie.
  • Training van hiring managers en recruiters in interviewtechnieken.
  • Uitgebreide ervaring in stakeholder- en relatiemanagement op senior management- en C-level.

Volg  ons


               Fione, Employer Branding Consultant

Fione is jouw go-to expert als het gaat om employer branding. Met haar bewezen expertise weet ze als geen ander hoe ze de identiteit van een bedrijf kan vertalen naar krachtige communicatie- en marketing-strategieën. Ze gaat verder dan alleen ideeën; Fione zet ze om in acties en resultaatgerichte campagnes, en begrijpt als geen ander het belang van een sterk werkgeversmerk. Wat haar echt onderscheidt, is haar vermogen om te luisteren en de motivatie van medewerkers te verbinden met de identiteit van de organisatie, wat resulteert in het aantrekken van toptalent. Dankzij haar organisatorische vaardigheden worden initiatieven met een duurzame impact vlekkeloos uitgevoerd.

Kern van haar carrière

  • Ruime ervaring in internationale evenementen en strategische marketing- en communicatie-initiatieven.
  • Ze heeft aanzienlijk bijgedragen aan het succes van het MVO Recruitment Platform door middel van strategische communicatie- en marketinginitiatieven.
  • Ervaring in contentmarketing, salesstrategieën, het opbouwen van fanbases, publieke/PR-campagnes en het ontwikkelen van branding- en social media-strategieën.
  • Planning en implementatie van MarCom voor B2C-bedrijven, met als resultaat effectieve lanceringen en verbeterde zichtbaarheid.

Volg  ons