Skip to main content

Consultancy

Bouw vandaag aan uw team. En vorm het personeelsbestand van morgen.

Als consultants zijn wij de schakel tussen organisaties op zoek naar nieuwe teamleden en professionals open voor een nieuwe uitdaging. We adviseren over personeels-behoeften, optimaliseren het recruitmentproces en geven advies in jouw employers branding en maken graag het verhaal van jouw organisatie.

Recruitment

André, met ruime ervaring in corporate  recruitment, biedt een menselijke nuchtere en eerlijke aanpak, ondersteund door data. Bouwend op meer dan  5000  selectie gesprekken als recruiter, heeft hij waardevolle inzichten verworven in kandidaten. Maar ook hoe je dit het beste kan organiseren. Op basis van de behoeften van jouw organisatie analyseert hij hoe je dit het beste aan kan pakken en kan hij dit inrichten en aansturen. Denk aan vragen als: welke KPI’s werken voor jou? Hoe richt je een bestaand team het beste in? Moet je het zelf doen of uitbesteden? Werkt je selectieproces nog wel tov de markt etc.Door zijn objectieve houding en no nonsense en resultaatgerichte houding is hij een gewaardeerde partner in jouw recruitment succes. Zijn passie voor het ANDERS MVO Recruitment Platform wordt gedreven door zijn rol als natuurfotograaf en bezorgdheid over milieukwesties.

Employer branding

Succes in recruitment gaat veel verder dan vacatureteksten of een leuke website; Het verhaal van jouw organisatie bepaalt voor een groot gedeelte je succes. Daar komt Fione’s kennis van pas. Als specialist op het gebied van branding en social media, zorgt zij voor een goed werkgeversmerk. En je kan je onderscheiden als een aantrekkelijke werkplek wordt voor talent en je onderscheidt van concurrenten. Door goed te luisteren weet zij feilloos de verbinding te leggen tussen de motivatie medewerkers en het karakter van het bedrijf. Haar perspectief en expertise in communicatie en marketing maken haar essentieel voor ANDERS en het succes van het MVO Recruitment Platform. Haar zorg voor de toekomst motiveert haar om een positieve impact te maken, terwijl haar organisatorische vaardigheden zorgen voor effectieve communicatie- en marketingacties.