Skip to main content

SPIE Maintenance Noord-Brabant

SPIE Maintenance Solutions in Noord-Brabant is de (moer) sleutel van het succes productiebedrijven. De onderhoudsdeskundigen bij SPIE zijn niet alleen technische probleemoplossers, maar ook denkers. Zij helpen de klant om continu te verbeteren en actief mee te denken over de toekomst van hun onderhoud. Bij SPIE Maintenance Solutions in Noord-Brabant werk je voor klanten die de wereld slimmer, mooier, duurzamer willen maken. Daar help je ze bij, als kennis specialist op onderhoud.

SPIE Maintenance Solutions in Noord-Brabant staat bekend om zijn mensgerichte Brabantse aanpak.

Werken bij SPIE Maintenance Solutions betekent werken in jouw regio. Als onderhoudsmonteur heb je een cruciale rol in het oplossen van problemen en storingen bij de klanten in Noord-Brabant. Of het nu gaat om onderhoudsstops, machineverplaatsingen, revisies, modificaties of retrofits, jij staat klaar met je eigen modulaire gereedschapskist en auto. Je krijgt echt de kans om je technische vaardigheden verder te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan de toekomst van de klanten.

Lijkt het je wat om verschillende productieomgevingen te zien en samen met SPIE kijken hoe jij je verder kan ontwikkelen, om het beste uit jezelf te halen?

Check de vacature en neem contact met ons op!