Skip to main content

STAB-gerechtelijke-omgevingsdeskundigen

Welkom bij STAB, dé expert in onafhankelijk advies, binnen het omgevingsrecht. Het toegewijde team van 40 professionals biedt hoogwaardig en wetgevend onderbouwd advies. In de wereld van milieu en ruimtelijke ordening is STAB uniek. De Nederlandse rechters kunnen STAB in een zaak als deskundige aanstellen. Uitsluitend op hun verzoek stellen zij onpartijdig onderzoek in, en leveren zij hen advies over een geschil tussen burgers, ondernemers of overheden. STAB schrijft vanuit dat onderzoek een onafhankelijk advies voor de rechter. STAB in onze wereld waar het recht spreekt. Als onbetwiste speler in de rechtspraak zijn de kernwaarden van STAB als werkgever: – Onafhankelijkheid, – Inhoudelijke kennis – Teamgericht werken – Maatschappelijke relevantie – Investeren in mensen

STAB in onze wereld waar het recht spreekt

Bij STAB krijgen medewerkers de ruimte om diepgaand onderzoek te doen, of het nu gaat om grote rechtszaken of advisering in kleinere zaken. Vaak zijn zij naar buiten toe formeel zoals bij een zitting, zij zijn tenslotte de onafhankelijke deskundigen. In contact met burgers spreken ze duidelijke taal. Uiteindelijk gaat het erom dat alle betrokkenen voldoende van het probleem, de feiten en inhoud weten. Maar intern zijn ze een platte organisatie en werken ze op basis van gelijkwaardigheid. Het gevoel van maatschappelijk betrokken zijn en gelijkwaardigheid; dat is wat hen drijft.

Het gevarieerde werk biedt flexibiliteit met de mogelijkheid om zowel op kantoor, thuis als op locatie te werken, wat de balans tussen werk en privé bevordert. Ontdek de unieke karakteristieken, inhoudelijke kennis en maatschappelijke relevantie die STAB tot de ideale partner maken voor onafhankelijk advies binnen het omgevingsrecht.
Samen werken, gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en resultaat.

Wil je meer weten over werken bij STAB? Neem contact op met André.