Skip to main content

ZorgSom + Partners in Leiden

ZorgSom + Partners is een groeiend IT-bedrijf in de mondzorg, dat tandartsen, orthodontisten en mondhygiënisten ondersteunt met softwaretools. Deze tools bieden inzicht in behandelingen en kosten voor patiënten, en helpen ook bij het beheren van praktijkprocessen en financiën. Met ZorgSom en Mondplan kan de behandelaar de patiënt voorlichten over de kosten en het behandelplan. Met de tool van, vanBERNARD en MisW , zorgt Zorgsom + Partners voor inzicht in de processen en financiën van de praktijk.

Impact in de mondzorg en bijdragen aan een betere gezondheid.

Met een klein, maar hecht team van 12 mensen, waarvan velen uit de mondzorg afkomstig zijn, streven we naar een werkomgeving met korte lijnen, directe informele communicatie met ruimte voor individu en inclusiviteit. Door deze software voor de mondzorg aan te bieden bevorderen zij zorgvuldige zorg en efficiëntie, wat bijdraagt aan mondgezondheid en toegankelijkheid van zorg voor iedereen.

Lijkt het je wat om in Leiden samen met het team, de klanten van ZorgSom + Partners te kunnen bedienen met jouw kennis en hulpvaardigheid?

Check de vacature en neem contact met ons op!